#snox

Workshops

FOX-workshops

Totalt 11 timmar fox-workshops med våra otroliga intruktörer. Varje lektion är 60 min med 15 min paus där du kan träna på det du nyss lärt dig eller bara softa och prata med andra. Lektionernas innehåll motsvarar medel till avancerad nivå, vilket innebär att du förväntas vara van vid att ta danslektioner och att socialdansa.

fredag kväll startar vi med en öppningsklass som passar alla oavsett stil och erfarenhet. Efter det är det dags att prova på West Coast Swing med regerande världsmästarna, ennav världens bästa och coolaste instruktörspar: Nicole och Thibault Ramirez.

På lördag kommer våra erfarna och kunniga foxinstruktörer på olika sätt stärka din roll som förare respektive följare. Under lektionen får du veta och känna hur du blir en bättre danspartner.

På söndag kommer instruktörerna lägga fokus på musikens betydelse för att skapa den magiska känslan i varje dans.

Prova-på-workshops

Under helgen har du möjlighet att testa andra danser utöver fox. Vi kommer ha prova-på klass i bl.a. West Coast Swing, bachata och kizomba.

Bonus-workshops

Här får du en möjlighet att utmana dig själv som dansare! Våra lärare är nåra av dom bästa i sin genre, så vi kan verkligen rekommendera att testa dessa klasser, och var beredd på att ta ett steg ut ur din comfort zone. 

⭐ ”Hip Hop”  “8 ways to move” – Mario Amigo Perez
⭐ Musikalitetsklass