#sfw

Registreringen öppnar 1/5 19.00

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

THE REGISTRATION IS OPEN!

2023 Scandinavian Fox Weekend - biljett information

Full Pass

Pris: 1750 kr
Inkluderar fredag-söndag aktiviteter:
  • 3 dagar med tot 11 tim foxworkshops
  • 3 kvällar med socialdans
  • Prova på flera olika danser
  • Shower & underhållning
  • Möjligheten att tävla

Välkommen, vi är glada att du vill vara med oss på Scandinavian Fox Weekend 2023! Här finns information som är bra att känna till innan du gör din anmälan.

För att alla ska ha en så bra dansupplevelse som möjligt under eventet strävar vi efter en balans mellan förare och följare. Det betyder att om ni anmäler er som ett par (förare och följare) kommer er anmälan bli accepterad automatiskt, förutsatt att det finns biljetter kvar. Om du gör en anmälan utan partner blir du placerad i en väntelista tills vi kan matcha dig med en anmälan av motsatt dansroll. 

När din anmälan kommit in kan det ta upp till ett par dagar innan du får en bekräftelse. Du kommer antingen få en bekräftad plats eller en bekräftelse på att du nu står i vår väntelista. 

Om ni gör en paranmälan behövs endast EN anmälan göras för er båda. Följande information från din partner behöver du: 

Fullständigt namn
Land
Mejladress

Allmänna villkor

Har vi inte fått in din betalning inom 20 dagar efter att du är antagen kommer din anmälan automatiskt avbokas. Om ni gjort en paranmälan och din partner inte betalat kommer du att placeras i väntelistan för singelanmälningar. Lyckas vi inte para dig med någon annan anmälan kommer du att bli återbetald för din biljett minus bankkostnader. 

Du kan avboka din anmälan så länge den inte är betald. Du har ansvar för att kontakta oss för att avboka din anmälan på [email protected]

Du ansvarar för att uppgifterna du lämnar i din anmälan är riktiga så att vi har möjlighet att kontakta dig. 

Paranmälan har företräde över singelanmälan.

Singelanmälningar accepteras efter ett kösystem. Den första i kön blir accepterad när det inkommer en singelanmälan av motsatt dansroll. 

GDPR. Vi behöver dina uppgifter för att kunna skicka information om eventet till dig.

När vi har accepterat din anmälan får du en bekräftelse med betalningsinformation via mejl. Du ansvarar för att kolla din skräppost.

För att säkerställa din biljett ska din betalning vara oss tillhanda inom 20 dagar efter att du blivit bekräftad en plats. Har du inte betalat har vi rätt att avboka din plats.

Behöver du skjuta på betalningen måste du höra av dig till oss på [email protected]

Om ni gjort en paranmälan och din partner inte betalat kommer du att placeras i väntelistan för singelanmälningar. Lyckas vi inte para dig med någon annan anmälan kommer du att bli återbetald för din biljett minus bankkostnader.

Bokade och betalade biljetter återbetalas ej. 

Du kan välja att sälja vidare din biljett. Tänk på att din biljett är bunden till den dansroll du köpt. Följarbiljett köps av följare och förarbiljett köps av förare. 

Har du hittat någon som vill köpa ditt pass mejlar du oss köparens namn. 

Köparen gör en egen anmälan och skriver i kommentarsfältet vems pass hon/han köper. 

Ni gör själva upp betalningen sinsemellan. 

Scandinavian FOX weekend förbehåller oss rätten att ändra instruktörer om nödvändigt.

Scandinavian FOX weekend förbehåller oss rätten att göra schemajusteringar om nödvändigt.